KeskiviikkoDinner

31. lokakuuta 2014

KURKISTUS KEITTIÖÖN

Vaikka olemmekin Le Penthousessa asustaneet jo melkein kolme kuukautta, ei eri projektit ota vieläkään loppuakseen. Projektit kun lisääntyy sitä mukaan kun uusia ideoita tulee. Tähän mennessä keittiö on ollut selvästi enimpien projektien kohde, mutta nyt se alkaa olla tältä erää valmis. Keittiössä tulee vietettyä paljon aikaa, joten siksi siihen on panostettu erityisen paljon. Ihan kaikkia ideoita ei tietenkään vuokra-asunnossa voi toteuttaa, mutta pikku fiksauksilla peruskeittiöstäkin saa kodikkaan ja oman näköisen. Tietenkään tasotilaa ei koskaan ole tarpeeksi, varsinkin kun kahvinkeitin ja blenderi vie jo paljon tilaa. 

Tässä siis ensimmäinen kunnon kurkistus Le Penthouseen. Seuraavaa fiksauksen kohdetta mietitään jo kuumeisesti. Projekteja löytyy niin eteisestä, olohuoneesta kuin asukkaiden makuuhuoneista. Lähiaikoina luvassa myös tarkempaa esittelyä siitä, ketä blogin takana häärii. 










4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Täältä sai pientä keittiö inspiraatiota kun meidän keittiö on vieläkin hieman vaiheessa vaikka 5 kuukautta on tullut asustettua tässä asunnossa:D Verhotkin puuttuvat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait vähän inspiraatiota! Mutta hitaasti hyvä tulee ja meilläkin sisustus muokkautuu mieluisaksi pikkuhiljaa :)

      Poista