KeskiviikkoDinner

22. lokakuuta 2014

LE PENTHOUSEN SUOSIKIT

Kukaan Le Penthousen asukkaista ei ole mikään hiusten superfixaaja, mutta omat luottotuotteet löytyy myös täällä. Nyt varsinkin kun ilma kylmenee, on tärkeää panostaa hyviin tuotteisiin. Tässä meidän valitsemat suosikkituotteet: 




KMS California Hair Play-shampoo & Moist Repair-hoitoaine - KMS:n tuotteet ovat löytäneet tiensä Le Penthouseen kampaajan suorituksen seurauksena. Tuotteet ovat laadukkaita eivätkä sisällä lainkaan silikonia, mikä on hyvä asia hiusten kannalta. Vaikka tuotteet ovat hieman arvokaampia, ovat ne niin riittoisia, että niihin sijoittaminen kannattaa. Varsinkin kuiville ja kärsineille hiuksille on sarjan Moist Repair hyvä valinta. 

Moroccan Argan Oil - Moroccan Argan Oil on tullut tutuksi alunperin muiden blogien kautta. Öljy sisältää arganöljyä, E-vitamiineja ja antioksidantteja. Lisäksi se on täysin parabeeniton. Hiukset tuntuvat terveemmiltä oikeastaan jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Öljy sopii kaikille hiustyypeille ja antaa niille terveellisen kiillon. 

Brazilian Keratin - Toinen hiusöljy joka listalle pääsee on Brazilian Keratin. Tämä öljy on todella hyvä tuote talvella kun hiukset ovat sähköiset, se nimittäin kosteuttaa hiuksia ja poistaa sähköisyyttä. Lisäksi öljy antaa hiuksille kiiltoa ja pehmeyttä. 

Sachajuan Stockholm Straight Out Gel - lämpösuojageeli suojaa hiuksia lämmöltä ja kulumiselta. Tuote tekee hiuksista silkinpehmeät ja kiiltävät. Lopputuloksena on kauniin kiiltävät ja sileät hiukset, jotka säilyvät koko päivän. Geeli lisätään kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset voi muotoilla haluamallaan tavalla.

Tangle Teezer - Tämä on kyllä kiistämättä maailman paras hiusharja! Tangle Teezerin harjakset joustavat sopivasti, jotta takut aukeavat vahingoittamatta hiuksia. Harjaa on ostettavissa useissa herkullisissa väreissä. Tangle Teezeriä on erittäin miellyttävä käyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti