KeskiviikkoDinner

29. lokakuuta 2014

KESKIVIIKKO DINNER

Le Penthousessa podetaan tällä hetkellä todella kovaa matkakuumetta ja tänään sitä päätettiin lievittää KeskiviikkoDinnerin tapas menulla. Eri ruokalajeja valikoitui loppujen lopuksi 5, mikä oli kyllä enemmän kuin riittävästi :) Tapaksien syönnissä ilmeni myös se hyvä puoli, että niiden syömiseen meni normaalia kauemmin ja kerrankin me kaikki istuimme ruokapöydän ääressä ennätykselliset 50 minuuttia. 

Menu oli melko nopea valmistaa. Koko menu valmistamiseen taisi oikeastaan mennä yhtä kauan kuin kattauksen viimeistelemiseen. Tarjoilualusta meinasi hieman tuottaa päänvaivaa, kun sopivaa ei mistään meinannut löytyä. Loppujen lopuksi sopiva alusta onneksi löytyi. 

Nyt Le Penthousessa aletaan pikku hiljaa valmistautua Halloweenin viettoon. Kakku on jo uunissa paistumassa ja kurpitsa odottaa kaivertamista. Lisää näistä myöhemmässä postauksessa.















4 kommenttia:

  1. Vitsit, että on herkullisen näköistä ja upeita kuvia jälleen kerran!:)

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Siis nyt vasta löysin tieni tänne! Ihania herkkuja! Teiltä saa inspiraatiota tehdä tapas tyyppisiä juttuja. Kun eihän aina tarvitse tehdä kattilakaupalla ruokaa. Mä jään niin seuraamaan ja jännityksellä odottamaan seuraavia menuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit blogin :) Tapakset oli kyllä kivan kevyitä, mutta kumminki täyttäviä!

      Poista