KeskiviikkoDinner

15. lokakuuta 2014

KESKIVIIKKODINNER

Syyskiireiden takia viime viikon KeskiviikkoDinner jäi postaamatta, mutta nyt Penthousessa on taas päästy rytmiin myös KeskiviikkoDinnerin suhteen. Le Penthousen virallinen detox-kuuri loppui maananataina, mutta päätimme jatkaa suht terveellisen ruokavalion noudattamista. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että Penthousessa vältellään jatkossakin sokereita ja viljatuotteita. Maitotuotteita ja punaista lihaa syödään tästä lähtien kohtuudella. Detoxin aikana huomasimme, että elimistö voi paljon paremmin ilman turhia sokereita ja hiilihydraatteja. Olo oli paljon pirteämpi jo parin päivän jälkeen. Aluksi runsas vedenjuonti meinasi tehdä tiukkaa, mutta muutamassa päivässä siihenkin tottui ja nyt se onkin jo tapa.

Tämän viikon KeskiviikkoDinnerillä teimme pienen poikkeuksen viljatuotteiden suhteen. Postiin oli aamulla saapunut paketti, jonka yhden Penthouselaisen entinen työkaveri oli lähettänyt. Paketista löytyi kotitekoista Saaristolaisleipää, joka oli kyllä heittämällä parasta mitä Penthousessa on syöty! Leivän kanssa syötiin wokia ja kanaa ja jälkiruoaksi suklaisia maapähkinäsydämiä. Noista maapähkinäsydämistä onkin tullut Penthousen vakioherkku, kun makeanhammasta alkaa kolottaa. Ja mikä parasta, nuo herkut eivät sisällä lainkaan sokeria, joten ne ovat melko terveellisiä.












2 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä! :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistuu vielä paremmalta, kun miltä näyttää! :P

      - E -

      Poista