KeskiviikkoDinner

23. lokakuuta 2014

LÄHITUOTETTUA RUOKAA ETSIMÄSSÄ

Meille vinkattiin viikko sitten Vaasassa olevasta REKO-toiminnasta, eli FB-ryhmästä jonka kautta voi tilata lähituotettuja raaka-aineita. Ryhmän tarkoituksena on toimia myyjien ja asiakkaiden kohtaamispaikkana. Tilaaminen onnistuu sähköpostitse tai kommentoimalla FB-ryhmässä ja tuotteita voi noutaa joka toinen torstai Kasarmin-torilta. Valikoimasta löytyy mm. lihaa,kalaa, kasviksia, kanamunia, juustoja ja  hunajaa. REKO-toiminta vaikutti niin mielenkiintoiselta, että sunnuntaina Le Penthousessa tehtiin tilaus. 

Tänään kävimme hakemassa tilaamamme tuotteet. Ilma oli todella jäätävä, mutta torilla oli silti paljon ihmisiä. Omat ostokset oli helppo noutaa, kunhan vain ensin löysi oikean myyjän :) Tuotteet on pakattu valmiiksi pusseihin/laatikoihin, joten asioiminen oli todella nopeaa. Mukaan tarttui tällä kertaa persiljaa, timjamia, salottisipulia ja valkoisia porkkanoita. Yhteensä ostokset tulivat maksamaan vain vaivaiset 6,50 euroa. 

Ruoanhakureissulla kuvailimme myös vähän noita ihania syysvärejä, mutta kovin kauaa ei kuvaussessio kestänyt kylmän viiman takia. Vaasassa asuessa oppiikin pian, että päällä on aina oltava jotain tuulenpitävää :)  













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti