KeskiviikkoDinner

1. lokakuuta 2014

KESKIVIIKKO DINNER

Vaikka Le Penthousessa onkin detox-kuuri meneillään, ei KeskiviikkoDinneristä ole kuitenkaan luovuttu. Menun laatiminen oli tällä kertaa hieman tarkempaa, sillä halusimme sen noudattavan detox-periaatteitamme. Päädyimmekin siis kana-vuohenjuustosalaattiin ja "banaanijäätelöön". 
Salaatin kokosimme jääkaapista löytyvistä aineksista ja päälle valmistimme vielä hieman aiolia makua antamaan. Salaatti oli erittäin ruokaisa eikä kenellekkään kyllä jäänyt nälkä sen jälkeen! 
Jälkiruoaksi teimme "banaanijäätelöä", joka on ehkä maailman helpoin jälkiruoka valmistaa. Banaanit vain siivuttuna hetkeksi pakkaseen ja sen jälkeen sekoitetaan maapähkinävoihin ja voilá - jälkiruoka on valmis.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti