KeskiviikkoDinner

2. lokakuuta 2014

VIRKISTÄVÄ KASVONAAMIO

Tällä viikolla Le Penthousessa päätettiin useiden smoothieiden lisäksi testata kotitekoisia kasvonaamioita. Valitisimme jokaiselle omalle ihotyypille sopivan naamion, ja ei muuta kuin kaappeja tonkimaan ja aineksia etsimään! Kasvonaamion saa tehtyä melko helposti kaapista löytyvistä perusaineksista. 

Alla oleva naamio on tarkoitettu piristäväksi kasvokuorinnaksi sekaiholle. Tiesimme heti, että haluamme mukaan hunajaa ja kookosöljyä, koska niistä useimman iho tykkää. Lisäsimme mukaan hieman kahvia, jotta naamiosta saatiin myös kevyesti kuoriva. Jogurtin lisäsimme sekaan siksi, että naamion koostumus olisi paremmin levittyvä, mutta myös siksi että sitä oli sattunut jäämään jääkaappiin (eikä sovi tämänhetkiseen ruokavalioon). 

Seos hierotaan iholle pyörivin liikkein kuitenkaan liikaa hankaamatta ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia. Sen jälkeen seos pestään pois lämpimällä vedellä. Naamion jälkeen iho tuntui pehmeältä ja virkistyneeltä. Plussana vielä se, että seos tuoksui niin hyvältä, että sitä olisi melkein tehnyt mieli syödä. Parasta itsetehdyissä kasvonaamioissa on se, että ne ovat täysin ekologisia eivätkä sisällä mitään myrkkyjä. Lisäksi itsetehty kasvonaamio on edullinen!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti