KeskiviikkoDinner

22. lokakuuta 2014

KESKIVIIKKO DINNER

Kaiken detoxaamisen jälkeen teki mielemme tehdä KeskiviikkoDinnerille jotain "mättöä", joten päädyimme tekemään pizzaa. Terveellisyydestä päätimme pitää kiinni, joten normaalin vehnäisen pizzapohjan sijaan päädyimme porkkanasta ja kukkakaalesta valmistettuun versioon. Pizzapohjan ohjeen bongasimme täältä. Pohja oli todella herkullinen ja oikeastaan paremman makuinen, kuin tavallinen vehnästä valmistettu. Pizzan täytteeksi laitoimme parmankinkkua, oliiveja, tomaattia, punasipulia, rucolaa ja mozzarellaa. Optimistisesti suunnittelimme, että söisimme kyseistä pizzaa vielä huomenna, mutta eipäs tuota pizzaa jäänytkään jäljelle kuin yksi pieni palanen.


Pohja:
150g porkkanaa raastettuna
400g kukkakaalta raastettuna
3 kananmunaa
ripaus ruususuolaa
kourallinen juustoraastetta
Ainekset laitetaan kulhoon ja sekoitetaan käsin. Taikinasta tulee kaksi keskikokoista pyöreää pizzapohjaa. Pohjat esipaistetaan uunissa noin 15 minuuttia 225 asteessa. Tämän jälkeen uunin lämpötila lasketaan 200 asteeseen ja pizzat täytetään oman maun mukaan. Lopuksi pizzaa paistetaan uunissa vielä 10 minuuttia.

Jälkiruoaksi teimme jogurtti-vadelmapannacottaa, jonka ohje löytyy Valion sivuilta. Sen verran sovelsimme reseptiä, että korvasimme sokerin stevialla ja kerman maidolla (kerma kun jäi kauppareissulla ostamatta). Tuo resepti on todella helppo toteuttaa ja lopputulos on tähän mennessä aina onnistunut loistavasti! :) 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti