KeskiviikkoDinner

1. marraskuuta 2014

LE PENTHOUSEN HALLOWEENI

Tänä vuonna Le Penthousessa halloweenia juhlittiin vähän etukäteen jo torstaina, sillä nyt viikonloppuna asukkaat ovat levittäytyneet Kokkola-Vaasa-Helsinki akselille.
Halloweeniä juhlittiin siis pienimuotoisesti, mutta kyllähän silti kakku piti leipoa ja kurpitsa kaivertaa. Kakun kasaaminen aiheutti hieman päänvaivaa, kun täytteet ei millään meinannut jähmettyä. Lopputulokseen emme ihan täysin tyytyväisiä olleet,  mutta päätettiin että kyllä se näin halloweeninä menee...
Kakku on tehty perinteisen porkkanakakun ohjeella ja päällä on fondanttia ja lakunauhaa. 
Pakko kyllä sanoa, että tuo viime viikolla tehty raaka porkkanakakku voitti maultaan tämän perinteisemmän 6-0. Le Penthousessa ei ole nyt kohta 2 kuukauteen käytetty viljatuotteita eikä sokeria, joten huono olohan tuosta tuli.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti