KeskiviikkoDinner

17. marraskuuta 2014

ILTAPALAA


Tänä viikonloppuna Le Penthousen asukkaat olivat taas levittäytyneet Kokkola - Helsinki akselille. L oli Kokkolassa remppahommissa ja I ja E Helsingissä syntymäpäiväjuhlissa. 

I ja E pääsivät kotiin illalla 9 jälkeen ei kauppaan enää huvittanut lähteä, vaikka jääkaapissa olikin vain neljä päivää vanhaa maitoa. Sen sijaan hiukopalaksi nautittiin herkullisia juustoja, joita I ja E olivat saaneet mukaan kotiinvietäväksi Helsingistä. Juustotarjottimelta löytyi siis tänään kattaus kolmea eri Valion juustoa: Mustaa leimaa, Auraa ja Brietä.

Juustojen kaverina oli piparkakkuja ja mangohilloa. Varsinkin brien kanssa mangohillo sopi yllättävän hyvin. Juomana oli Keltaisen Talon luomu omenamehua. Tämä olikin oiva tapa palautua pitkästä ajomatkasta ja valmistautua taas uuteen viikkoon. Iso kiitos vielä Helsingin Rouvalle juustoista!     








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti