KeskiviikkoDinner

5. marraskuuta 2014

KESKIVIIKKO DINNER

Sitähän sanotaan, että sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää. No, näin kävi myös sille kauppareissulle jonka eilen jätimme tekemättä. Niinpä myös KeskiviikkoDinner oli tänään melko myöhään. I ja E pääsivät koulusta/töistä vasta 6 jälkeen ja sen jälkeen mentiinkin juoksujalkaa (kirjaimellisesti L:n tapauksessa) ruokakauppaan ostamaan illallista varten värkkejä. Koska tiesimme, että pääsemme tänään kotiin melko myöhään, halusimme valita menun, joka on mahdollisimman helppo ja nopea valmistaa. 

Pääruoaksi teimme tänään terveellisiä "tortilloja". Eli periaatteessa muuten sama kuin meksikolaiset tortillat, mutta vehnälätyn korvasimme cosmopolitanin lehdillä. Ruoka oli kaikesta päätellen ruokailijoiden mieleen, sillä ruokapöytä hiljeni aivan täysin kun ruoka saatiin nenän eteen. Toisaalta, kello oli jo puoli 8 siinä vaiheessa, joten nälkä kyllä alkoikin olla aika kova :) 
Jälkiruokaa ei oltu aivan tarkkaan mietitty valmiiksi tällä kertaa, vaan päätimme hieman improvisoida tehdessä. Lopputulos oli liekitettyjä vadelma-päärynöitä ja sabayonea. Sabayonen tekemistä hieman jännitimme, sillä kellään ei ollut siitä entuudestaan kokemusta, mutta lopputulos oli kuin olikin erittäin herkullinen. Päärynöiden liekittämisen saimme inspiraation tämän viikkoisesta Haasta Hans -ohjelmasta. Pakko kuitenkin myöntää, että meidän aikaan saamamme liekit olivat melko mitättömiä Hansin liekkeihin verrattuna :) Niin tai näin, liekitys toi kuitenkin kivan maun päärynöihin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti