KeskiviikkoDinner

25. marraskuuta 2014

THROW BACK KESÄÄN

Tänään on ollut niin sateinen ja synkkä päivä, että Le Penthousessa on päätetty fiilistellä viime kesää. Viime kesänä ehdittiin reissata ympäri Suomea ja tehdä vaikka mitä. Kuvia on kertynyt satoja ja niitä on nyt sitten urakalla katseltu. Tässä pieni throw back Le Penthousen kesään 2014!


Kuva 1. Jonossa odottelemassa pääsyä Cheekin elokuiselle stadionkeikalle. Kuvaa ennen ollaan juuri oltu Hufvudstadsbladetin haastattelemina. 
Kuva 2. Yksi loppukesän ihanista smoothie hetkistä uudella parvekkeella.


Kuva 3. Yks monista kesän Helsingin reissuista. Yksi parhaista tavoista viettää kesäistä sunnuntaita on istua Vapianon terassilla nauttimassa herkullisista pasta-annoksista.


Kuva 4. Yksi monista Helsingin reissuista.


Kuva 5. Aurinkolasi selfie
Kuva 6. Mattolaiturilla kesäpäivästä nauttimassa.


Kuva 7. Kesällä käytiin piknikillä Vaasan Lilliputti-junassa ja katseltiin samalla ehkä vähän myös maisemia (huom! takana ajavien autojen kuskeja + matkustajia).



Kuva 8. I:n synttäreitä viettämässä Strampenilla. 
Kuva 9. L lähdössä lentoon. Tai no todellisuudessa tuon kuvan kanssa käytiin suuri taistelu, että saatiin pallot pysymään ilmassa eikä tippumaan alaspäin. 



Kuva 10. Kesän must have, mansikka-marenkikakku! 


Kuva 11. Vuokrasopimusta allekirjottamassa torilla. Ja tietysti asiaan kuuluvat jäätelökahvit!
Kuva 12. Taas yksi surullisenkuuluisa Ikea reissu. Tarkoitus oli ostaa yksi matto, mutta yllättäen mukaan tarttui taas aika paljon myös kaikkea muuta. 



Kuva 13. Tammerfest-viikonloppu ja L:n iltavilli (joka tosin tais iskeä jo 3 aikaan iltapäivällä...)


Kuva 14. Odoteltiin joskus tunnin verran bussia torilla ja kun se viimein tuli, niin päätettiin ettei mennäkkään sillä. Turha reissu mut tuolipa tehtyä :) Siinä odotellessa piti kuitenkin ottaa pakolline bussipysäkki selfie. 



Kuva 15. Voitettiin liput VIP-keikalle Finnairin lennolle, jossa esiintyjänä oli kuka muu muka kuin Cheek. Oli kyllä vähän erilainen keikkakokemus :) Tuo kuvassa oleva taulu herätti vähän ihmetystä Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun porukka ei oikein meinannut ymmärtää miten Helsingistä voi lentää Helsinkiin. 

Kuva 16. Lisää kuvia samaiselta keikalta. 


Kuva 17. Loppukevennyksenä kuva siitä, kun oltiin menossa autokauppaan. Istuttiin vielä autossa kun joku jäbä tuli koputtaan ikkunaan ja pyysi työntöapua. Ilmeisesti jäbän autossa oli sellanen ongelma, että se lähtee käyntiin vaan, jos sitä työntää takaapäin. No, mehän toiminnan naisina lähdettiin pukkimaan autoa ja jäbä viritteli vaijereita ohjaamossa. Niin vaan lähti auto käyntiin ja jäbä pääsi liikkeelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti