KeskiviikkoDinner

28. marraskuuta 2014

BANAANIKONVEHDIT

Viime KeskiviikkoDinnerille oli sujautettu yksi meidän uusista lemppareista kategoriassa healthy snacks, eli banaanikonvehdit. Nämä namupalat on todella helppo valmistaa ja ne ovat oiva apu makeannälkään. Maapähkinävoi on edelleen suuri suosikki Le Penthousessa ja sitähän löytyy siis myös tästä snackistä. Banaanit voi halutessaan kuorruttaa ihan kokonaan suklaaseoksella tai sitten vain valuttaa päälle kuten me tällä kertaa päädyimme tekemään. Suklaakuorrutteen makeutta pystyy itse säätelemään hunajan määrällä. 

Pikku käytännön vinkkinä mainittakoon, että konvehdit kannattaa otta pois pakkasesta ainakin 15 minuuttia ennen tarjoilua :) Me olimme sen verran malttamattomia, että aloimme syödä konvehtehja jäisinä ja brain freezehän siinä tuli. Kantapään kautta tuli siis taas opittua, että maltti on valttia ja ahneella on paskanen loppu. 






Banaanikonvehdit

2 banaania
maapähkinävoita
1 rkl kookosöljyä
2 rkl hunajaa
2 rkl kaakaota

Leikkaa banaanit ohuiksi siivuiksi. Kasaa konvehdit niin, että kahden banaanisiivun väliin tulee maapähkinävoita. Jäähdytä hetki pakkasessa. Sulata kookosöljy, hunaja ja kaakao mikrossa ja sekoita. Valuta suklaaseos banaanien päälle. Ripottele päälle vielä murskattua pähkinää (myös kookoshiutaleet sopii hyvin). Jäädytä pakkasessa. Nosta ulos pakkasesta noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti