KeskiviikkoDinner

3. tammikuuta 2015

PULLAPÄIVÄ

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa! Blogi oli joulun ajan pienellä tauolla, koska le Penthousessa päätettiin rauhoittua kunnolla joulun viettoon. Nyt on lomat kuitenkin lomailtu ja vuorossa on taas uusi vuosi ja uudet kuviot. Niinpä on taas aika herätellä blogi henkiin. 

Le Penthousen asukkaat olivat uutena vuotena pitkästä aikaa kaikki kotona. E & L tulivat Vaasaan keskiviikkona ja uutta vuotta vietettiin KeskiviikkoDinnerin kera. Kuvat ovat nyt 120 km päässä, joten lisäillään niitä sitten tänne vähän myöhemmin. Uutta vuotta Le Penthousessa oli myös viettämässä S Turusta. 

Vuoden ensimmäinen päivä päätettiin Le Penthousessa viettää kaikessa rauhassa. Illalla kuitenkin innostuttiin leipomaan korvapuusteja. Korvapuustit onnistui tällä kertaa jopa yli odotusten, sillä edellisellä kerralla ei aivan mennyt nappiin. Tälläkään kertaa ei kommelluksilta vältytty, mittamiehellä tuli pieni laskuvirhe, jonka seurauksena taikinaan tuli puolet liika vähän sokeria. Makuun tuo kömmähdys ei onneksi kuitenkaan vaikuttanut ja pullat tekivät hyvin kauppansa.

Nyt Le Penthousessa pidetään blogipalaveria ja suunnitellaan vähän tulevia postauksia. Toiveita postauksista otetaan myös mielellään vastaan, joten kommenttia vaan tulemaan jos on toiveita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti