KeskiviikkoDinner

21. tammikuuta 2015

MARMORILÖYDÖT OSA 2

Pari päivää sitten esittelimme uudet marmorilöydöt ja tässä nyt kurkistus toiseen kirpparilöytöön, samaiselta kirpparireissulta. Jos siis marmoriesineet on hakusessa, SPR:n kirppari is the place to go! 

Nämä suola- ja pippurisirottimet maksoivat yhteensä 5€, eli ei kovin paha hinta. Le Penthousessa oli toki jo ennestään marmoriset sirottimet, mutta eihän niitä voi olla liikaa! Pienemmät sirottimet ovat löytäneet paikkansa ruokapöydästä ja nämä uudet suuremmat sirottimet majailevat hellan vieressä olevalla maustetarjottimella. 

Tämä viiko on tähän asti hurahtanut nopeasti pikku projektien parissa , mm. eteisen taulu on saanut vihdoin uuden ilmeen ja päässyt kahden kuukauden odotuksen jälkeen seinälle. Tänään onkin jo KeskiviikkoDinnerin aika, joten nyt kauppalistan tekoon ja kauppaan. Onneksi Kokkolaan unohtunut kameran laturi tippui juuri postilaatikosta, joten illalla luvassa siis KeskiviikkoDinner -postaus.






2 kommenttia:

  1. Kadehdin teiltä niitä marmorisia lasinalusia. Kerään itsekin marmoriesineitä, mutta lasinalusia ei kokoelmaani vielä kuulu.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ne on kyllä aika ihanat! :) Nuot tosiaan löytyi sekatavarakorin pohjalta, joten kannattaa ehdottomasti mennä kirpparille penkomaan!

    T: E

    VastaaPoista