KeskiviikkoDinner

7. tammikuuta 2015

KESKIVIIKKO DINNER


Vihdoin uuden vuoden kuvat on saatu koneelle ja blogiin! Uusi vuosi otettiin siis vastaan Le Penthousessa KeskiviikkoDinnerin merkeissä. E & L tulivat Vaasaan mukanaan S ja raclettepannu. Halusimme, että ruoka on nopea valmistaa ja että syöminen olisi sosiaalista, joten niinpä päädyimme racletteen. Raclette sopii mainiosti tällaisiin illanistujaisiin, kun ei ole mikään kiire ja ruokailun lomassa on aikaa jutella kunnolla. 

Raclettea varten olimme valinneet muutamia eri lihoja, juustoa, eri vihanneksia, perunaa, suolakurkkuja yms. Oikeastaanhan vain taivas on rajana mitä tarjottaviin tulee. Valmisteluihin ei mennyt paljon puolta tuntia kauempaa, eli melko helpolla pääsee. Taisimme syödä jopa kahteen otteeseen, kun ensimmäisen kierroksen aikana emme saaneet kaikkea vielä tuhottua :) 

Uusi vuosi sujui melko rauhallisesti. Uudenvuoden päivänä päätimme käydä palauttamassa kaikki kaapin perälle kerääntyneet pullot ja niistä saaduilla rahoilla sitten ostaa torstain ruoat. No, pullorahat loppujen lopuksi päätyivät pelikoneen syövereihin, mutta saimme kuitenkin raavittua kasaan pekonipastan. Loppu hyvin kaikki hyvin. 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti