KeskiviikkoDinner

27. tammikuuta 2015

JOGURTTIMARINOIDUT KANAVARTAAT

Tässä vihdoin ja viimein vielä viimeinen resepti viime viikon KeskiviikkoDinneriltä. Eli kyseessä on siis jogurttimarinadi jota kanoihin tällä kertaa käytettiin. L sai vinkkiä tähän marinadiin kokkikaveriltaan. Tässä taloudessa pyritään suosimaan itsetehtyjä marinaadeja valmiiden sijaan, sillä silloin voi olla täysin varma siinä käytetyistä aineksista. 






Jogurttimarinoidut kanavartaat:
2dl kreikkalaista jogurttia
suola
pippuri
curry
savupaparika
hunaja
lime

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää kanat seokseen. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Ennen paistoa pyyhi pois ylimääräinen jogurtti.

2 kommenttia:

  1. Nam! Näyttää hyvältä ja kuulostaa yksinkertaiselta :-D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kannattaa ehdottomasti kokeilla! On tosi nopea tehdä ja itsetehty marinaadi voittaa aina valmismarinaadit. Kun tekee itse niin tietää ainakin mitä se sisältää :)
    T: E

    VastaaPoista