Tässä vihdoin ja viimein vielä viimeinen resepti viime viikon KeskiviikkoDinneriltä. Eli kyseessä on siis jogurttimarinadi jota kanoihin tällä kertaa käytettiin. L sai vinkkiä tähän marinadiin kokkikaveriltaan. Tässä taloudessa pyritään suosimaan itsetehtyjä marinaadeja valmiiden sijaan, sillä silloin voi olla täysin varma siinä käytetyistä aineksista.
Jogurttimarinoidut kanavartaat:
2dl kreikkalaista jogurttia
suola
pippuri
curry
savupaparika
hunaja
lime
Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää kanat seokseen. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Ennen paistoa pyyhi pois ylimääräinen jogurtti.
Nam! Näyttää hyvältä ja kuulostaa yksinkertaiselta :-D
VastaaPoistaKiitos, kannattaa ehdottomasti kokeilla! On tosi nopea tehdä ja itsetehty marinaadi voittaa aina valmismarinaadit. Kun tekee itse niin tietää ainakin mitä se sisältää :)
VastaaPoistaT: E