KeskiviikkoDinner

17. tammikuuta 2015

LAUANTAIN RUOKAVINKKI

Tänään Le Penthousen sivutoimipisteessä on tullut kokeiltua jotain uutta ja maukasta. Le Penthousen kaikki asukkaat viettävät taas viikonloppua Kokkolassa ja L päätti lauantain kunniaksi valmistaa pitkästä aikaa kalaa; herkullista sekä terveellistä. Idea tähän dinneriin syntyi Jamie Oliverin Instagram-kuvia selaillessa. Jälkiruoaksi kaupasta tarttui mukaan Maraboun Cocoa Orange tumma suklaa.


Ainekset:
lohta
punajuurta
quinoaa
pinaattia
purjosipulia
avokadoa
kirsikkatomaatteja
sinihomejuustoa






Aioli:
1 kananmunan keltuainen
1 valkosipulikynsi
1dl oliiviöljyä
lusikallinen Dijon-sinappia
1 rkl sitruunan mehua
2 tl vettä
suola

Sekoita keltuainen, sinappi ja suola keskenään. Lisää joukkoon valkosipuli, sitruunanmehu ja kaada oliiviöljy joukkoon tippa kerrallaan samalla voimakkaasti sekoittaen. Lopuksi sekoitat joukkoon 2 tl vettä ja anna seistä jääkaapissa puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti