KeskiviikkoDinner

8. joulukuuta 2014

LUUKKU 7

Tänään joulukalenterista lankesi I:lle My Day in Pictures. Tässä on siis osviittaa siitä, miltä I:n sunnuntai näyttää.  


My Day in Pictures

Tälle sunnuntaille sattui siis minulle tämä Day in Pictures-postaus. Tämä sunnuntai on ollut tavallista rauhallisempi, siis semmonen täydellinen chillaus sunnuntai oikeestaan. Ulkona oli koko päivän aika sateista ja tuulista, niin senkin puolesta oli hyvä tekosyy olla koko päivä sisällä :) Mitään tarkempaa aikataulua tälle sunnuntaille ei ole ollut ja kelloakaan en ole tainnut katsoa ennen kun vasta 11 maissa illalla. Siksi mitään tarkkaa minuuttiaikataulua ei tästä postauksesta nyt löydy. Päiväni kuvina tulee siis tässä: 


Eilisten paljuiluiden uuvuttamana heräsin tänään vasta puoli 11 maissa. Aamu lähtikin hyvin käyntiin glögillä. Glögi on yksi mun suurista rakkauksista ja sitä voisinkin juoda kyllä vaikka juhannuksenakin. Usein juon glögin kylmänä, mutta tänään kaiken kylmyyden keskellä oli glögi saatava lämpimänä. Mun mielestä paras glögi tulee kun sekoittaa tummaa ja vaaleaa glögiä noin puolet ja puolet. Nam!



Pianoa on pakko päästä soittamaan aina kotona Kokkolassa ollessa, niin myös tänään. Tän pianon oon saanut joskus ainakin kymmenen vuotta sitten ja sitä tulee aina välillä soiteltua enemmän ja välillä taas vähän vähemmän. Piano asustaa nyt vanhempieni luona Keltaisessa Talossa, sillä se olisi turhan työläs tuoda Le Penthouseen. Tätä pianoa nyt ei ole viritetty varmaan 15 vuoteen, mutta kyllä se asiansa ajaa. Tänään oli sen verran joulufiilis, että päädyin soittelemaan ikivihreitä joululauluja. 



Sunnuntaisin parasta on, kun saa piiloutua peiton alle katselemaan elokuvaa. Päädyin valitsemaan digiboxilta elokuvan Pathology, taisin sen sinne edellisiltana puolivahingossa tallentaa. Oli ehkä vähän liian ahdistava elokuva sunnuntaiaamulle, mutta muuten ihan ok. Elokuvan jälkeen taisin vielä koittaa katsoa jotain sarjaa, mutta eipä mennyt kauaa kun sitten nukahdin. Hups vaan :) 



Tämä nojatuoli-rahi-kompleksi on ollut mun linnake tänään! Se on tosiaan ensin toiminut elokuvankatselukeskuksena ja sitten myöhemmin tuli surffailtua samassa paikassa. Yritin vertailla eri puhelimia ja liittymiä ja sen verran viisastuin, että iPhone 6:sta ei ole olemassa 32 gigan muistilla! Ei siis ihme ettei sitä ole missään ollut myynnissä. Lopputulos on siis se, että nyt on varmaan sitten uhrautua ja ostaa se 64 gigan muistilla varustettu puhelin :) Yritin myös selvitellä nettiasioita, mutta ne ei nyt ihan kyllä auennut. Siis jos ostaa reitittimen, niin mistä se netti sitten tulee?!


Rasmus on ollut pitkin päivää unikaveria vailla, joten pakkohan sen kanssa oli mennä ottamaan pikku päikkärit. Se tuhina mikä tästä kaverista lähtee, on ehkä maailman paras unilääke. Rasmus on kyllä ehdottomasti maailman uskollisin unikaveri! Päikkäreitten jälkeen sitten Siwan kautta ruoanlaittoon. Tottakai ruoan jälkeen piti käydä vielä vähän paljuilemassa :) On kyllä aika ihanaa istuskella lämpimässä vedessä tollasella vähän myrskyävällä säällä. 



Illalla olikin sitte taas aika pakata tavarat ja ottaa suunta kohti Vaasaa. Tällä kertaa tuota tavaraa olikin yllättävän vähän. Yleensä kun sitä tahtoo olla ainakin kolme kertaa kuvassa oleva määrä :)  Ajokeli oli kyllä hieman tympeä, kun vettä tihutti ja oli niin pimeää, mutta selvittiin turvallisesti kuitenkin kotiin asti :) 


Loppukevennyksenä vielä tällanen päivän asu -kuva. Aika rennoissa releissä on tää sunnuntai menty, mutta haittaakse :) Tällaisen chillaus sunnuntain jälkeen on taas hyvä aloittaa uusi viikko. Ei muuta kun uutta viikkoa kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti