KeskiviikkoDinner

6. joulukuuta 2014

LUUKKU 5

Le Penthousen joulukalenterin viidennestä luukusta löytyi postaus aiheesta Unelmien lomakohteet. Kuten jo luukku 2:sen postauksesta kävi ilmi, on beautifuldestinations yksi meidän kaikkien seuraamista Insta-tileistä. Tuo tili on kyllä sellainen matkakuumeen kohottaja, että monesti tekisi mieli ottaa saman tien äkkilähtö johonkin kohteista. Tässä nyt siis kuvia Le Penthousen unelmien matkakohteista. 


                                       
Bora Bora on yksi unelmien lomakohteista. Vesi siellä on niin ihanan sinistä ja kirkasta, että siitä aivan lumoutuu. beautifuldestinations jakaa melko paljon kuvia kohteesta, mikä aina nostaa matkakuumetta entisestään.


                                       
Santorini on ehkä näistä haavekohteista se tällä hetkellä mahdollisin. Santorini on ainakin huhupuheiden mukaan ihan paikka, joka on ehdottomasti koettava ainakin kerran. Kreikka on muutenkin matkakohteena erittäin hyvä, mutta jos joku tietty paikka pitää nostaa, on se Santorini.



                                       
Malediivit on kyllä yksi ehdoton suosikki Le Penthousessa. Miten ihana rauhalliselta ja tyyneltä voikaan jokin paikka näyttää! Malediivit onkin siis meillä se matkakohde, mihin on tarkoitus ottaa heti äkkilähtö jos joskus lottovoitto sattuisi osumaan kohdalle. 



                                         
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, tämä uima-allas, joka on aivan pakko päästä joskus testaamaan. Infinity Pool on ihan loistava idea ja huh mitkä näköalat se tarjoaakaan! Ainoa huono puoli tässä on se, että se on niin korkealla. E ja L nimittäin ovat sen verran korkeanpaikankammoisia, että jo Le Penthousen parveke tuottaa tutinaa polvissa molemmilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti