KeskiviikkoDinner

3. joulukuuta 2014

LUUKKU 2

Joulukalenterin toisesta luukusta löytyi päivän postaukselle otsikko 5 Instagram-suosikkia. Tähän on nyt siis valittu 5 Instagram-tiliä, joita jokainen Le Penthouselainen seuraa. 

Jamie Oliverin Instasta löytyy mitä herkullisempia ruokakuvia. Tämä tili onkin siis monesti oiva apu kun Le Penthousessa mietitään viikon KeskiviikkoDinneriä. Jamie Oliver on kyllä ehdottomasti ansainnut paikkansa Instagramin top 5 listalla.


                                          


Ivyrevel on bloggaaja Kenzan vaatemerkin Insta-tili, jossa on aina upeita asukuvia merkin vaatteista. Ivyrevelin vaatteet ovat aivan upeita ja kuvat ovat todella inspiroivia. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa merkkiin, ellei se ole jo entuudestaan tuttu. 


                                       


Beautifuldestinations. Tili, joka aiheuttaa aivan mielettömän matkakuumeen joka ikinen kerta. Tältä tililtä löytyy aivan uskomattomia kuvia kaikista maailman eri paikoista. Varsinkin näin talvella aiheuttaa nämä kuvat aina aikamoisen kaipuun ulkomaille.


                                         


Befitsnacks on melko uusi tuttavuus, mutta sitäkin mieluisempi. Täältä on löytynyt monta herkullista, terveellistä snackiä, joita Le Penthousessa on kokeiltu. Taas kerran tili, josta saa paljon inspiraatiota iltasnackejä varten, mutta myös KeskiviikkoDinnereiden jälkiruokaosastoon on ammennettu tästä tilistä välillä inspiraatiota. 



                                             



Scandicinterior on tili, josta löytyy aivan upeita sisustuskuvia. Kuvissa on paljon skandinaavisia tuotteita ja kuvien tyyli on juuri sitä, mistä Le Penthousessa haaveillaan.



                                         

1 kommentti: