KeskiviikkoDinner

11. joulukuuta 2014

LUUKKU 10

Joulukalenteri alkaa olla jo uhkaavasti lähellä puoliväliä! Osa joulukalenteripostauksista tulee helposti, kun taas osaa postauksista meinaa tuottaa hieman harmaita hiuksia. 
Tälle päivälle sattui melko helppo postaus, nimittäin Tavarat, jotka aina lojuvat esillä. Le Penthousessa tietyillä tavaroilla on taipumusta jäädä aina lojumaan sinne tänne. Tässä ovat siis Le Penthousen aina ja ikuisesti lojumaan jäävät tavarat. 


Kengät: Kun saman katon alla asuu kolme naista, on ihan luonnollista, että kenkäpareja on useita kymmeniä. Osa kengistä on koitettu säilöä vaatehuoneen uumeniin, mutta silti tuo kenkäteline on vähän väliä kuin räjäyksen jäljiltä. Kenkiä kertyy eteiseen kuin itsestään ja sieltä niitä sitten taas siivouspäivänä viskotaan takaisin vaatehuoneeseen.

Lehdet: Sanomalehdet ja eri mainoslehtiset sun muut kerääntyvät kuin huomaamatta tuohon eteisen jakkaralle. Le Penthouseen tulee päivittäin ainakin Hesari ja Kauppalehti, joten postia tosiaankin kerääntyy kiitettävästi. 

Pyykkiteline: Pyykinkuivausteline on vakiovaruste olohuoneen ja keittiön välimaastossa. Pyykkiä tulee kuitenkin pestyä lähes joka päivä, joten hyvin harvoin teline ehditään käyttöjen välissä nostamaan pois.

Läppärit: Läppärit lojuvat milloin missäkin, välillä keittiössä, välillä olohuoneessa ja joskus jopa eteisessä. Läppäreiden toisistaan erottamista vaikeuttaa se, että ne ovat samanlaisia. Välillä omaa konettaan saa siis etsiä ihan toden teolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti