KeskiviikkoDinner

2. joulukuuta 2014

LUUKKU 1

Joulukalenterin ensimmäisen luukun takaa löytyi lappu, jonka postaus lankesi L:lle. Kyseessä siis My day in pictures ja tarkennettuna L:n päivä kuvina. Tässä siis maanantai L:n silmin.


My day in pictures

Minulle tuli siis tehtäväksi kertoa päivästäni kuvin ja sanoin. Perus maanantai, uusi viikko ja uusi kuukausi.

08:30 - heräsin herätyskellon soittoon ja nousin ylös. Selailin päivän Hesaria läpi. Le Penthousen muu väki+Rasmus koira heräili myös samoihin aikoihin.

10:00 Jääkaapissa ei ollut muuta kuin valo ja viime viikon jämiä, joten aamiainen ei ollut tänään kovin monipuolinen. Näihin aikoihin raahasin myös keittönpöydän ääreen ison läjän koulukirjoja ja läppärini ja jatkoin opparin kirjoittamista. Kirjottelin muutaman tunnin.

13 maissa väsäsin jääkaapin jämistä tonnikala-ruccola wrapin ja aloin valmistautumaan lenkille lähtöön.

14 maissa lähdin ulos. Ulkona oli ihanan raikas keli ja vain muutama astetta pakkasta. 9km lenkin juoksin ja sen jälkeen oli ihana päästä sisälle lämmittelemään.

18 maissa lähdettiin E:n kanssa hakemaan I töistä. Samalla reissulla käytiin ruokakaupassa hakemassa jääkaappiin täydennystä.

19 maissa päästiin kaupasta kotiin. Suihkun ja ruuan jälkeen oli ihana istahtaa sohvalle (tai no itseasiassa lattialle). Loppuilta menikin sohvalla köllöttäessä ja telkkua katsellessa.

Tänä vuonna minulla on myös vähän erinlainen joulukalenteri käytössä. LUNK (Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea) on avannut sosiaaliseen mediaan touhukalenterin. Joka päivä aattoon asti luukusta paljastuu liikunnallinen haastetehtävä. Joulukalenterin tarkoituksena on edistää suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Ensimmäisestä luukusta löytyi porrashaaste ja haasteena oli juosta 50 porrasta ylöspäin mutta myös haastaa itsensä hissittömään joulukuuhun. Tästä alkaa siis minun hissitön joulukuu.
Joulukalenteri löytyy täältä.

Terveisin: kahdeksannessa kerroksessa asuva Le Penthouselainen.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti