KeskiviikkoDinner

5. joulukuuta 2014

LUUKKU 4

Neljännen luukun takaa löytyi postaus, jonka sanelemana jokainen Le Penthouselainen on valinnut tähän oman lempiesineensä. Kuvien alta löytyy pieni kuvaus esineistä ja miksi kukakin on ne tänään päättänyt esitellä. 



I: Tähän postaukseen valitsin tämän pienen pienen herätyskellon, joka löytyy yöpöydältäni. Kello on ennakkoperintöä vanhemmiltani ja koska kaiken on mentävä tasan, on E:llä samanlainen kello valkoisena. Kellot ovat vaarimme ostamia ja hän on ne sitten vanhemmillemme antanut joululahjaksi. Tämä kello on oikeastaan yksi huoneeni kulmakivistä, sillä tehoseteväri mustan ja valkoisen kaveriksi on valittu tämän pohjalta. Patterit kellosta tosin ovat loppuneet jo kauan sitten, joten nykyään se toimii lähinnä vain koristeena. Postaukseen tämä kello pääsi siksi, että se on ensinnäkin hirveän söpö, mutta lisäksi sillä on myös tunnearvoa. 



L: Tähän postaukseen valitsin tämän muovisen rasian, jonka olen saanut lahjaksi jokunen vuosi sitten.(muistaakseni äidin siskolta) Kuten kuvasta näkyy tämä rasia toimii korujen säilytyspaikkana. Rasiassa säilytän minulle tärkeimmät korut. Tämä korurasia on suosikkini huoneessani!


E: Tämän Nomess Copenhagenin puulaatikko on ehdottomasti yksi käytännöllisimmistä esineistä huoneessani! Laatikkoon saa näppärästi kätkettyä meikit ja hajuvedet ja se on käytännöllisyyden lisäksi mielestäni kivan näköinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti