KeskiviikkoDinner

18. helmikuuta 2015

LASKIAISWRAPIT

Le Penthousessa leivottiin eilen laskiaisen kunniaksi (joka on erittäin hyvä tekosyy saada leipoa pullaa) laskiaispullia. Tai oikeastaan laskiaiswrappejä. Nämä laskiaiswrapit ovat tänä vuonna olleet paljon esillä etenkin Ruotsissa, joten tokihan meidän piti sellaisia myös päästä testaamaan. Alun perin tarkoitus oli ostaa valmiit wrapit, mutta koska emme niitä mistään löytäneet, leipaisimme huiman 2,5dl:n taikinan ja leivoimme omat wrapit.
 
Nämä wrapit ovat kieltämättä aika hauska idea ja plussaa on myös se, että ne on helpompi syödä kuin perinteiset laskiaispullat. Sekään ei tietenkään ole mikään huono asia, että näihin wrappeihin mahtuu enemmän täytettä väliin :) Pohjat wrapeille oli helppo valmistaa. Taikina on tehty ihan tavallisen pullataikinan ohjeella. Paistoaika näillä on vain 1-2 minuuttia, joten ovat valmiita syötäviksi ennätysajassa.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti