KeskiviikkoDinner

25. helmikuuta 2015

KESKIVIIKKODINNER

Taas on viikko päässyt vierähtämään edellisestä postauksesta. Koko viime viikko oli todella kiireinen, joten blogi jouduttiin jättämään taka-alalle. Mutta mikäpä olisikaan parempi päivä tehdä paluu kuin keskiviikko. Tänään on siis taas kokkailtu KeskiviikkoDinneriä. Päivän menusta löytyy sushia ja jälkkärinä Nutella-kakkua ja mangoa. 

L on tänään ollut LePenthousen sushimestari. I  itse asiassa pääsi maistamaan vasta ensimmäisen kerran sushia. Ennakkoluuloja saattoi hieman olla varsinkin merilevän suhteen, mutta pakko kyllä myöntää että ennakkoluulot olivat turhia ja kokeilusta jäi erittäin positiivinen mieli. Varsinkin California-rollsit menivät kaupaksi hyvin. Äkkiseltään luulisi, että sushia on nopeaa tehdä, mutta niin vain meni reilu 2 tuntia niiden valmistamiseen. 

Jälkkäriksi oli pakko testata kahden aineksen Nutella-kakkua. Kakkuun ei siis tule muuta kuin kananmunia ja Nutellaa. Ehkä maailman simppelein resepti ja maku nyt on arvatenkin aikas hyvä. Kaloreita tässä kakussa nyt tietysti on vaikka pienen kylän viikon tarpeiksi, mutta kuka niitä kaloreita aina jaksaa laskea. Lisäksihän kakku on toki gluteeniton, eli sekin on plussaa :) 

Aasialainen ilta kruunattiin vielä sillä, että juoksimme hakemaan alakerran Aasia kaupasta erilaisia tikkuja. Testattiin muun muassa mansikan ja mustikan makuisia tikkuja sekä jotain sellasia täytekeksejä, joissa oli jotain prinssin kuvia päällä :D nyt onkin sitten semmonen ähky ja ruokakooma, että seuraavaksi taidetaankin lähteä juoksemaan pari kierrosta torin ympäri. 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti