Viime lauantain vieraille keitettiin ennen shoppailukierrosta päiväkahvit. Kahvin kanssa tarjottiin sitruunajuustokakkua. Sitruunan kirpeyttä tasapainottamaan lisättiin juustomassaan hieman vaniljaa. Kakusta tuli kivan raikas, eikä se ollut ollenkaan liian ällömakea. Resepti on alunperin Kinuskikissan käsialaa, mutta teimme siihen jotain pieniä muutoksia. Alkuperäisreseptin pohjan Digestive keksit korvattiin Penthousessa Bastogne kekseillä ja itse kakkuosan lime vaihdettiin sitruuna-vanilja seokseen. Koristelussa päädyimme yksinkertaiseen ratkaisuun eli pensasmustikoita ja Bastogne keksimurua. Alkuperäisresepti löytyy täältä.
Koska I ei ole vahvimmillaan ruoanlaitossa, delegoitiin leipominen hänen vastuulleen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti