Le Penthousessa päätettiin viime sunnuntaina, että nyt on aika alkaa sivistää itseämme. Tilaukseen lähti siis Helsingin Sanomat. Tänä aamuna ensimmäinen lehti saapui ja lukuvuoroista alkoi heti armoton taistelu. Sieltä löytyikin heti resepti, jota oli pakko päästä testaamaan. Ei muuta kuin rotsit niskaan ja kaupoille hankkimaan aineksia!
Keitto sopii todella hyvin kylmeneviin syysiltoihin. Flunssakauden vallitessa päätimme tuplata valkosipulin määrän, joten eiköhän nyt taudit pysy loitolla. Reseptiä on muutenkin helppo muokata mieleisekseen, esimerkiksi Le Penthousessa päätettiin lisätä keiton päälle itsetehtyjä krutonkeja, jotka toivat kivaa lisämakua keittoon.
Nyt Le Penthousessa aletaan valmistautumaan viikonloppuun! Luvassa siis viikkosiivouksen ja viikonlopun menun viimeistelyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti